4919 kg заштедена емисија на CO2

Споделувањето значи грижа за околината!


Вози паметно - вози зелено, и во исто време и заработи пари. Почни да ги споделуваш возења денеска!

  • Возачи - понудете слободни места за седење при патување
  • Патници - најдете ефтин и брз превоз
  • Компании и фирми - креирајте сопствени групи на корисници

Превезувања во иднина

Почетен датум Од До Цена
Нед 21.04.2019, 14:30 Halberstadt, Deutschland Clausthal-Zellerfeld, Deutschland 5.00 €
Нед 21.04.2019, 15:29 Paris, France Copenhagen, Denmark 0.00 €
Пон 22.04.2019, 05:35 Mitterpullendorf, Österreich Wiener Neudorf, Österreich 5.00 €
Пон 22.04.2019, 06:00 Haibach ob der Donau, Österreich Wels, Österreich 0.00 €
Пон 22.04.2019, 07:00 Sankt Peter im Sulmtal, Austria Graz, Austria 3.00 €
Пон 22.04.2019, 07:10 Görtschach, Austria Villach, Austria 1.00 €
Пон 22.04.2019, 07:40 8045 Graz 8010 Graz 0.00 €
Пон 22.04.2019, 08:00 Graz, Österreich Mellingen, Deutschland 0.00 €
Пон 22.04.2019, 15:00 Graz, Österreich Innsbruck, Österreich 25.00 €
Пон 22.04.2019, 16:25 Villach, Austria Austria 1.00 €
Почетен датум Од До
Нед 21.04.2019, 00:00 Berlin, Deutschland Halle (Saale), Deutschland
Нед 21.04.2019, 08:00 Berlin, Deutschland Greifswald, Deutschland
Нед 21.04.2019, 08:00 Alkmaar, Niederlande Enschede, Niederlande
Нед 21.04.2019, 10:27 Nürnberg, Deutschland Regensburg, Deutschland
Нед 21.04.2019, 12:43 The Hague, Netherlands Copenhagen, Denmark
Нед 21.04.2019, 15:00 Paris, France Copenhagen, Denmark
Нед 21.04.2019, 15:00 Pamplona, Spain Zaragoza, Spain
Нед 21.04.2019, 15:00 Paris, France Copenhagen, Denmark
Нед 21.04.2019, 16:30 Hamburg, Germany Flensburg, Germany
Нед 21.04.2019, 19:59 Kassel, Germany Köln, Germany