Споделувањето значи грижа за околината!


Вози паметно - вози зелено, и во исто време и заработи пари. Почни да ги споделуваш возења денеска!

  • Возачи - понудете слободни места за седење при патување
  • Патници - најдете ефтин и брз превоз
  • Компании и фирми - креирајте сопствени групи на корисници

495 Превози последниот месец

3468 kg заштедена емисија на CO2

Превезувања во иднина

Почетен датум Од До Цена
Пет 22.06.2018, 06:00 Villach, Austria Vienna, Austria 15.00 €
Пет 22.06.2018, 07:30 Graz, Austria Oberpremstätten, Austria 2.00 €
Пет 22.06.2018, 07:50 8010 Graz Gries, 8020 Graz 0.50 €
Пет 22.06.2018, 14:20 Graz, Austria Hartberg, Austria 2.00 €
Пет 22.06.2018, 16:00 Gries, 8020 Graz 8010 Graz 0.50 €
Саб 23.06.2018, 16:00 Vienna, Austria Villach, Austria 15.00 €
Пон 25.06.2018, 07:10 Hartberg, Austria Graz, Austria 3.00 €
Пон 25.06.2018, 07:30 Gries, 8020 Graz 8020 Graz 0.00 €
Пон 25.06.2018, 07:30 Graz, Austria Oberpremstätten, Austria 2.00 €
Пон 25.06.2018, 07:50 8010 Graz Gries, 8020 Graz 0.50 €
Почетен датум Од До
Пет 22.06.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Пон 25.06.2018, 07:11 Hartberg, Austria Graz, Austria
Пон 25.06.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Вто 26.06.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Сре 27.06.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Чет 28.06.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Пет 29.06.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Пон 02.07.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Вто 03.07.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz
Сре 04.07.2018, 07:45 Gries, 8020 Graz Gries, 8020 Graz