Поаѓање во: Пон 18.06.2018, 07:30

Од:: Rosenkranzgasse, 8020 Graz, Austria

До: Seering, 8141 Oberpremstätten, Austria

Проценето времетраење на патувањето: 18 минути

Проценета далечина: 12,7 km

Слободни места за седење: 3

Цена по место за седење: 2.00 €