Поаѓање во: Чет 15.08.2019, 05:40

Од:: Laupheim, Deutschland

До: Neu-Ulm, Deutschland

Проценето времетраење на патувањето: 18 минути

Проценета далечина: 22,8 km

Слободни места за седење: 3

Цена по место за седење: 2.00 €