Поаѓање во: Пет 12.07.2019, 13:13

Од:: Svendsgade, 7100 Vejle, Denmark

До: Flensburg, Germany

Проценето времетраење на патувањето: 1 час 26 минути

Проценета далечина: 120,1 km

Слободни места за седење: 3

Цена по место за седење: 33.00 €